FULDSPARTLING​

Professionel fuldspartling af væg og loft

Spartling af vægge og gipslofter

Kunne du tænke dig at få flotte, ensartede og glatte vægge i dit hjem eller i dine erhvervslokaler? Så står malerfirma Armin Wistisen klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder professionel hjælp til fuldspartling af vægge for både privatpersoner og store som små erhvervskunder. Det kan for eksempel være i vores eget lokalområde omkring Give, Thyregod og Jelling, men det kan også være i andre omkringliggende områder.

Vi er medlem af garantiforeningen Danske Malermestre, og vi sætter en stor ære i altid at levere veludført håndværk og en god service.

Hvorfor fuldspartle vægge og lofter?

Der er flere fordele ved at vælge fuldspartling, når du skal have udført malerarbejde i dit hjem eller i din virksomhed. Med fuldspartling kan du blandt andet nyde godt af følgende fordele:

  • ​Du får en glat overflade på dine vægge og i samlingerne mellem dine gipsplader
  • Med en jævn og glat overflade bliver det nemmere at male
  • Du er sikret et flottere resultat, idet du undgår ujævnheder i overfladen.

Fuldspartling – hvordan?

Når du skal have udført spartling af vægge, så er det først og fremmest vigtigt at sikre dig, at du får et jævnt og ensartet resultat, da det er hele formålet med fuldspartling. Det kræver stor erfaring og viden inden for malerfaget, og derfor kan det godt betale sig at få professionel hjælp til arbejdet.

Hos maler Armin Wistisen har vi tilsammen mere end 40 års erfaring inden for fuldspartling af vægge, og vi sikrer dig dermed et professionelt resultat. Du skal bare kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os og indhent et skræddersyet tilbud på dit spartelarbejde

Kunne du tænke dig at få beregnet en pris på fuldspartling af dine vægge eller gipsplader, så kontakt og gerne i dag. Så finder vi et tidspunkt, hvor vi kan komme forbi og se nærmere på opgaven, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig.

ER DU INTERESSERET?

Få et uforpligtende tilbud

KLIK HER​

​INFO

Malerfirmaet Armin Wistisen
CVR: 34334404

​Kontakt