Ring op:75 73 31 84 Email: arminwistisen@gmail.com

Om firmaet

Vi er i alt to i firmaet i dag. Ud over mig selv er der en svend ansat – min papdatter – der blev udlært i 1995. Så vi har over 40 års erfaring i branchen at trække på.

om firmaet

Et traditionsrigt malerfirma

Jeg er oprindeligt kontoruddannet, men da jeg brugte alle mine ferier med at hjælpe min mand, Armin, med maleropgaver, blev jeg grebet af faget, og jeg blev i 1992 udlært maler efter at have stået i lære her. Firmaet kan føre rødderne helt tilbage til 1947, og i 1967 blev Armin ansat som svend. Han overtog mestertitlen i 1987, og selvom han nu er gået på pension, hjælper han stadig til ind imellem i travle perioder.

om firmaet

Vores profil

– Alle former for malerarbejde, ude som inde
– Sammenlagt over 40 års erfaring
– God kundeservice og kvalitetshåndværk
– Dækker området mellem Brande, Billund og Vejle
– Medlem af garantiforeningen Danske Malermestre

om firmaet

Fra kyllinger til kameler

Vi udfører selvfølgelig mange opgaver for private, men vi er også i gang med en større renovering hos Danpo, og hvert år svinger vi penslen på kamelmuren og andre steder, hvor det trænger i Givskud Zoo. Jeg synes, at det er fantastisk altid at efterlade et godt resultat til kunderne. Der er altid pænt, når vi er færdige med arbejdet. Jeg lægger stor vægt på, at alle kunder – store som små – får en god service og veludført håndværk hos os.

kvalitet
effektivitet

Expertise

Malerarbejde

Vi udfører alle former for malerarbejde til erhverv- og privat.
Kontakt os her.

FIRMAET

vi kan tilbyde service og maling både ude og inde.
Læs mere om os her.